Project Sally Maastricht

Mini-Fashionclash

zaterdag 22 oktober 2016 / 17:00 uur
/ 17:30 uur einde
AINSI Theatercafé
Genre: Familie en Jeugd

>
<
peter stigter
© PETER STIGTER

Een Fashionclash maar dan voor JONG publiek. Speciaal voor haar 10de verjaardag presenteert Sally samen met Fashionclash Mini Fashionclash.

 

Een middag in het teken van mode en dans voor jong, jongeren en iedereen jong van hart. Met onder andere de première van een mode-choreografie met leerlingen van de Opleiding Dans Maastricht. Zij hebben de afgelopen periode onder leiding van Sally en ontwerpster Victoria Keller gewerkt aan een eigen collectie die zij op een dansante manier zullen gaan presenteren.

 

Ook de bezoekers kunnen zelf aan de slag onder leiding van ontwerpers Ebby Poort en Mieke Kockelkorn om een eigen creatie te maken. Aan het eind van de dag worden deze ook, tijdens een ware fashionshow, op de catwalk gepresenteerd.

 

Kortom een dans en mode event wat je niet mag missen!

 

GRATIS toegankelijk

A Fashionclash for a YOUNG audience. Together with Fashionclash, Sally will present a Mini Fashionclash, specially organized for her 10th birthday.

 

An afternoon full of fashion and dance for young, youth and everybody who has a young heart. Among others the première of a fashion-choreographer with pupils from the Dance Education Maastricht will be presented this afternoon. Together with designer Victoria Keller the pupils have been working on their own collections, which will also be presented on a dancing manner.

 

The visitors themselves can get to work as well. Under the guidance of designers Ebby Poort and Mieke Kockelkorn they can make their own creation. At the end of the day these creations will be presented during a true fashionshow.

 

In short a dance and fashion event you don't want to miss!

 

FREE entrance

» Lees verder

Zie ook:

» www.projectsally.nl