Project Sally Maastricht

Sally's Feest

vrijdag 21 oktober 2016 / 20:00 uur
1 pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Joey Roberts
© JOEY ROBERTS

Project Sally opent met knallende kurken festival jong! in Theater aan het Vrijthof.

 

Laat je verrassen door de solo Juk van ‘de Nederlandse Koningin van Minimal Dance’ Krisztina de Châtel en The Golden Pas De Deux van Stephen Shropshire, afgewisseld met terugblikken van het werk van Ernst en Wintjens van de afgelopen 10 jaar. Een speciale jubileumeditie van REVOLT sluit de avond
op het podium af met een ensemble van meer dan 20 dansers.

 

Maar er is nog meer! Bekijk van dichtbij de prachtige kostuums van Sally’s ontwerpers, wandel tussen levensgrote (dans)foto’s en waag zelf een feestelijk dansje tijdens de spetterende afterparty. Iedereen die van dans houdt, wilt deze avond niet missen.

Project Sally kicks off festival jong! with a very festive evening in Theater aan het Vrijthof. 

 

Everyone who loves dance should join us during this celebratory kick-off of festival jong! Enjoy Krisztina de Châtel's (many may know her as The Dutch Queen of Minimal Dance) solo performance Juk, Stephan Shropshire's The Golden Pas De Deux, and a variety of works of Sally's choreographers Stefan Ernst and Ronald Wintjens. During festival jong they celebrate Project Sally's 10th anniversary AND their 20th year of collaboration in dance. Project Sally's production Revolt will wrap up Sally's Feest with an ensemble of 20+ dansers.

 

Afterwards we will host a party to celebrate Project Sally’s anniversary! Come and take an up-close look at costumes made by Sally's designers, walk through a gallery of life size photos of dancers, and dance the night away during a memorable afterpary. 

» Lees verder

CHOREOGRAFIE

Ronald Wintjens, Stefan Ernst, Itzik Galili, Stephen Shropshire, Martin Harriague

 

* Deze voorstelling werd bij de lancering van theaterseizoen 2016/2017 vermeld onder de titel 'Revolt'