The100Hands & Arch8

Overal in het Midden & No man is an Island (NL) 6+

zaterdag 22 oktober 2016 / 15:00 uur
AINSI Theatercafé
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Thorsten Arendt
© THORSTEN ARENDT

Gratis toegang

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

Overal in het Midden

 

Plots zijn ze er, duiken ze op, onverwacht, in het midden, zomaar, tussen het publiek. Ze glijden, pakken, vallen, strompelen, rollen en stuiteren door de ruimte en komen zo in de meest verrassende situaties en vormen terecht.

 

Overal in het midden is een acrobatisch spel tussen twee dansers, een fysieke ode aan de moeite en energie die het kan kosten om samen dingen te doen, maar vooral aan de mogelijkheden die daardoor ontstaan.

 

The100Hands is een jong Amsterdams gezelschap onder leiding van Jasper Dzuki Jelen en Mojra Vogelnik-Skerlj. Samen met hun dansers maken zij fysieke dansvoorstellinegn die van het podium af komt en op speelse wijze contact met het publiek aan gaat.

 

CREDITS

Choreografie: Jasper Dzuki Jelen en Mojra Vogelnik-Skerlj

Dans: Jade van den Hout en Jasper Dzuki Jelen

Muziek: Simone Giacomini

Kostuums: Mojra Vogelnik-Skerlj

Productie: The100Hands

Met dank aan: Jocelyn Bergland, Korzo Theater, Bijlmerpark Theater en Opendans Festival Rotterdam.


 

No man is an island 


In dit duet zoeken twee dansers naar de grenzen van het lichamelijk vermogen. De dans onderzoekt de balans van een lichaam die klimt en beweegt boven op de ander, zonder ook maar eens de grond te raken.

 

No man is an Island brengt verbinding, samenwerking, communicatie en creativiteit samen en is geschikt voor een publiek van alle leeftijden.

 

The100Hands choreograaf en danser Jasper Dzuki Jelen danste een decennia met gezelschap Arch8 onder leiding van Erik Kaiel. Hun samenwerking in No man is an Island werd onderscheiden met de 'No Ballet' award en groeide uit tot interantionale jeugdfestival hit.

 

CREDITS 
Choreografie: Erik Kaiel 
Dansers: Erik Kaiel en Jasper Dzuki Jelen

Muziek: Simeon ten Holt

Kostuums: Arch8

 

 

In the Midst of Everything

 

Suddenly they are there, just like that, right in the middle of the audience. They catch, fall and stumble over each other, roll, slide and bounce through space. As they play, they form the most surprising physical shapes and situations.

 

In the Midst of Everything is an acrobatic game between two dancers. A physical tribute to the effort and energy of doing things together, but mostly the possibilities that arise from it.

 

The100Hands is upcoming dance company directed by Jasper Dzuki Jelen en Mojra Vogelnik-Skerlj, based in Amsterdam. Together with their dancers they create phyiscal dance performances that go off-stage and create a playfull interaction with thier audience.

 

 

CREDITS

Choreography: Jasper Dzuki Jelen and Mojra Vogelnik-Skerlj

Dance: Jade van den Hout and Jasper Dzuki Jelen

Muzic: Simone Giacomini

Costumes: Mojra Vogelnik-Skerlj

Production: The100Hands

With gratitude to: Jocelyn Bergland, Korzo Theater, Bijlmerpark Theater en Opendans Festival Rotterdam.


 

No man is an island 


This dance duet pushes the limits of physical possibility. It explores balance as one body climbs and shifts atop another without ever touching the ground. No Man is an Island brings connection, cooperation, communication and creativity together.

 

The100Hands choreographer and dancer Jasper Dzuki Jelen worked for a decade with Arch8 dance company of choreograoher Erik Kaiel. Thier collaboration on No man is Island won the 'No Ballet' award and became and international youth festival hit.

 

CREDITS 
Choreography: Erik Kaiel 
Dance: Erik Kaiel en Jasper Dzuki Jelen

Muzic: Simeon ten Holt

Costumes: Arch8

» Lees verder

Zie ook:

» www.the100hands.com