Wonderland Collectief

Wonderland 3+

zondag 30 oktober 2016 / 16:00 uur
geen pauze / 16:45 uur einde
AINSI: Dansstudio
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Saris & den Engelsman
© SARIS & DEN ENGELSMAN

De dansers en musici van het Wonderland Collectief nodigen kinderen uit om actief deel te nemen op het podium en om op theatraal avontuur te gaan. Met speciale improvisatietechnieken prikkelen ze spelenderwijs de nieuwsgierigheid en creativiteit van de kinderen. Zo ontstaat een unieke voorstelling die eerst voor, maar al gauw samen het publiek wordt gespeeld.

 

 

Wonderland is een bijzondere ervaring voor zowel de ouders als de kinderen. Echt een heerlijk feestje waarmee we het festival gezamenlijk afsluiten.

 

Wonderland Collectief is een groep musici en dansers o.l.v. Makiko Ito, een uit Japan afkomstige choreografe en danseres. Makiko maakt regelmatig voorstellingen voor Festival 2 Turven Hoog. Haar passie is de allerjongste doelgroep; zo maakt zij ook voorstellingen voor en met baby’s.

Makiko Ito: “Met de Wonderland performances focussen we op de creativiteit van kinderen ipv het kind als passieve consument zoals bij ‘normale’ voorstellingen.”

The dancers and musicians of het Wonderland Collectief invite kids to actively participate on stage and to join them on a theatrical adventure. In a playful way they know how to trigger children’s curiosity and creativity. Wonderland is an extraordinary experience for both children and their parents. It is a ‘party’; a show that is performed for an audience that eventually turns into a show that is performed with the audience.

 

Wonderland Collectief is a group of musicians and dancers led by Makiko Ito, a Japanese choreographer and dancer. She is very passionate to create shows for the little ones. 

» Lees verder


Mijn Video
CONCEPT EN DANS

Makiko Ito