Anne-Marie Jung

De Exoot

donderdag 15 december 2016 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Anne-Marie Jung
© ANNE-MARIE JUNG
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER

Is het comedy, absurd, ontroerend en niet te plaatsen? Ja. Zijn het sketches, liedjes, dingen en nog zo wat? Ja. Is het een 'one-woman show'? Is het exotisch, absurd, hilarisch? Ja, het is Anne-Marie Jung.

 

Anne-Marie Jung is comédienne, actrice en een ongelooflijk getalenteerde zangeres. Zij is al jaren een bekend gezicht in de theaters, onder meer als side-kick van André van Duin, op televisie, in Wie is de Mol? en vele series en films. Nu speelt ze haar eerste solo programma.

 

“Ik ben al dol op Anne-Marie sinds we samen op de kleinkunstacademie zaten. Haar absurdistische humor en talent viel toen al op. Iedereen wist: Anne-Marie komt ooit met haar eigen soloprogramma.  En nu is het dan eindelijk zover. Zij bedacht en gaf mij input, ik werkte haar gedachtes uit en zij schaafde het weer bij. Het is een inkijkje geworden in haar exotische, vervreemdende kijk op de wereld.” - Alex Klaassen

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

SPEL

Anne-Marie Jung

 

TEKST

o.a. Alex Klaassen