Abattoir Fermé

BUKO

donderdag 12 januari 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 22:30 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
>
<
>
<
>
<

Op de stoep van een uitgestorven motel treffen twee drinkebroers (Dominique Van Malder en Tom Vermeir) en de bezorgster van een Chinees restaurant (Sung-im Her) elkaar. Met een voorraad drank en een typemachine, op zoek naar de naar de zin en de onzin van het leven. Drinkend, pochend, bluffend en struikelend trachten ze van hun leven een verhaal te maken. Omdat alleen verhalen het leven zin geven.

 

“BUKO” laat zich inspireren door leven en werk van Charles Bukowski (1920-1994), een notoir Amerikaans dichter, schrijver en zuipschuit die woonde en werkte in Los Angeles. Naast duizenden gedichten en kortverhalen schreef hij romans als WomenPulpHollywood en Post Office. Zijn semi-autobiografisch werk portretteert de gokkers, alcoholisten en boefjes uit de ruige achterbuurten van L.A., in een rauwe en directe stijl boordevol geestige dialogen.

 

Dominique Van Malder speelde bij Studio Orka, Antigone en Abattoir Fermé en maakte de opgemerkte TV-reeks “Radio Gaga” (Canvas). Tom Vermeir speelde o.a. bij Cie Cecilia, hetKIP en HETPALEIS en in de film “Belgica” van Felix van Groeningen. Sung-Im Her is een Zuid-Koreaanse danseres en performer die haar sporen verdiende bij o.a. Jan Fabre, Les Ballets C. de la B., Needcompany en Abattoir Fermé. De regie is in handen van Stef Lernous.

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

SPEL

Dominique Van Malder, Tom Vermeir, Sung-Im Her

REGIE

Stef Lernous