Peter Pannekoek

Zacht van binnen

zaterdag 14 januari 2017 / 20:30 uur
1 pauze / 22:40 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
Hans-Peter van Velthoven
© HANS-PETER VAN VELTHOVEN

‘Als een jager vorst hij zijn publiek, steeds als hij weer één van zijn batterij aan gisse grappen de zaal in heeft geknald’, schreef NRC over Zacht van binnen.

 

De eerste avondvullende voorstelling van Peter Pannekoek kreeg meteen vier sterren. Bij menigeen is Peter vooral bekend van zijn wekelijkse conference in De Wereld Draait Door. Hij wordt getypeerd door zijn persoonlijke verhalen, is actueel, geraffineerd en op het randje. Peter brengt ‘pittige humor als medicijn tegen alle kwalen’ (De Volkskrant). Soms hard, maar vergeet niet: die jongen is zacht van binnen.

 

Zijn voorstelling is een mix van comedy en theatrale vertelling. Peter vertelt over angst en hoe angst het leven van de mens regeert. Maar wees niet bang. Het wordt een fantastische avond.

 

OOK TE ZIEN OP:
» vr 13 jan 2017 / 20:30 uur
 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

SPEL

Peter Pannekoek

‘Als een jager vorst hij zijn publiek, steeds als hij weer één van zijn batterij aan gisse grappen de zaal in heeft geknald.’ - NRC ****