Caspar Vos (piano)

Dutch Classical Talent

zondag 12 februari 2017 / 11:30 uur
1 pauze / 13:15 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

Kijk je anders naar een schilderij als je weet dat het een Picasso is? Smaakt wijn anders als op het etiket Château Margaux prijkt? Beïnvloedt een naam van een componist je luisterervaring? Caspar Vos neemt de proef op de som en presenteert een ‘programma zonder programma’.

 

‘Ik ben ervan overtuigd dat het voor een onbevangen ervaring verrijkend werkt wanneer het publiek vooraf zo min mogelijk wordt gestuurd.’ Na het spelen wordt het doek opgehaald en onthult Caspar verrassende namen.

Will you look different at a painting if you would know it was a Picasso? Does wine taste different if the label says Château Margaux? Will a composer’s name affect the way you experience music? Casper Vos presents a ‘program without a program’.

 

Casper aims to play this evening for an open-minded crowd. After the concert he will reveal information/names that inspired him for this concert that will most definitely surprise one another.

» Lees verder

Piano Caspar Vos