Feikes Huis

TikTak Slaap 2+

zondag 12 februari 2017 / 15:00 uur
geen pauze / 15:45 uur einde
Theater Kumulus
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Saris & den Engelsman
© SARIS & DEN ENGELSMAN
>
<
Saris & den Engelsman
© SARIS & DEN ENGELSMAN
>
<
Sanne Zweije
© SANNE ZWEIJE

Sanne is een jonge theatermaker. Haar poëtische verhalen en grappige stijl ontroeren en inspireren jong en oud. Volwassenen laat ze kijken door kinderogen en kinderen benaderd ze als volwassen.

 

 

Haar nieuwe voorstelling heet Tik Tak Slaap. Tik...tak...tik...tak... Pop kan niet slapen. Het is te donker. Mama moet komen. Tik...tak...tik...tak... Mama moet komen. Er moet nog een lichtje aan. Tik...tak...tik...tak... Het werkt niet. Mama! Zelfs met alle lichten aan kan pop niet slapen. Mama is moe. Ze is getikt...getakt... dat pop niet kan slapen. Wie denk jij dat eerder in slaap valt; pop of mama?

 

 

Doe na de voorstelling mee met een interactieve dans/bewegingsworkshop. Deze is gratis en het is niet nodig hiervoor te reserveren.  

Sanne is a young theater director. Her poetic stories and comical style moves and inspires all ages. She invites adults to experience worlds as seen through the eyes of children, and she approaches children like adults.

 

Tik...tak...tik...tak... Puppet cannot sleep. It is too dark. Mother needs to come. Tik...tak...tik...tak... Mother really needs to come. She has to turn on a night light. Tik...tak...tik...tak... Puppet still cannot fall asleep. Mother! Mother is tired. She has been ‘tikked’… ‘takked’ … Who do you think will fall asleep first; puppet or mother?

 

 

You are invited to join us for a complementary dance workshop after the show. No reservation needed.

» Lees verder


Trailer Tik Tak Slaap
REGIE

Sanne Zweije

SPEL

Lotte Vogel

 

"Maar Sanne Zweije kiest voor het verhaal dat bij elk kind wel herkenning zal oproepen: in bed liggen en dan niet kunnen slapen. In Tik Tak Slaap staan de ervaringen van een popje (het kind) en een moeder (Lotte Vogel) centraal." - Theaterkrant ***