philharmonie zuidnederland

Vastelaovendconcert 2017

zondag 19 februari 2017 / 20:11 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

De Vastelaovendsklassieker

Ooit in het leven geroepen door André Rieu Senior is het Vastelaovendconcert uitgegroeid tot Dé Vastelaovendsklassieker. Dirigent Raymond Spons en zanger/presentator Sef Thissen laten horen hoe klassieke muziek onlosmakelijk is verbonden met de Limburgse Vastelaovend.

 

Pakt uch bie dun erm en ga deze 6x11+9e editie mee naar het carnaval van onze oosterburen. Het wordt springe op Beethoven, teeke zingen met Kurt Weill , sjunkele op Robert Stolz, en lachen om heerlijke flauweköl. De regie is opnieuw in handen van  Toneelgroep Maastricht dat volgens De Theaterkrant ‘de sensatie van carnaval vooral laat spreken uit de muziek’.

 


Dirigent                                  

Raymond Spons

Presentatie               

Sef Thissen

Zang

Sef Thissen, Suzan Seegers en Geralt van Gemert

Regie                                     

Servé Hermans

In coproductie met       

Toneelgroep Maastricht