Theater Adhoc

Professoren op het podium: de Liefde

woensdag 15 februari 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 22:05 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Theatercollege / Literair

>
<
Peter Valckx
© PETER VALCKX
>
<
Bram Saeys
© BRAM SAEYS

Drie topwetenschappers uit verschillende vakgebieden ontmoeten elkaar op het toneel. In een combinatie van talkshow en mini-colleges, ondersteund door film– en muziekfragmenten, hebben ze het over hun vak. Op de avond na Valentijnsdag staat dit keer de liefde centraal.


Wetenschappers dansen met hun materiaal, als een pas de deux met een open einde. Daarom heet hetgeen ze doen ook ‘onderzoek’, omdat ze niet van tevoren weten wat de uitkomst zal zijn. In een combinatie van talkshow, mini-colleges, film- en muziekfragmenten vertellen drie wetenschappers over hun vak en meer specifiek over hun onderzoek naar de liefde. En dat daags na Valentijnsdag. Deelonderwerpen zijn de zintuiglijkheid van wetenschap, over ‘welkome fouten’ en ‘onbedoelde ontdekkingen’ en morele dilemma’s.


i.s.m. Studium Generale.


 

Wetenschappers op het podium:
Dr. Roy Erkens, docent biologie, UM
Dr. Marieke Dewitte, docent seksuologie, UM
Prof. dr. ir. Caspar Chorus, hoogleraar keuzegedragsmodellen, TU Delft
 
Gespreksleiding:
Jan van den Berg, theatermaker, Theater Adhoc

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder