Tom Jansen

Datumloze dagen

woensdag 22 februari 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 21:50 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Victor Durán
© VICTOR DURáN

Eigenlijk is het een boswandeling, waarin een heel leven datumloos voorbijflitst. Een leven van twee mannen: vader en zoon. Boordevol gemiste kansen, boordevol woorden.

 

Het barst uit zijn voegen. Van plezier en onvermogen. Seks, liefde, egoïsme. Jeroen Brouwers’ woorden buitelen over elkaar, zoeken naar aandacht, genegenheid, liefde. Steeds is het taal, ritme, magie. De man overdrijft, scheldt, slaat zichzelf om de oren. De man laat gevoelige snaren trillen, huilt, loopt z’n pik achterna en schaamt zich. Als de wandeling na anderhalf uur stilvalt, is het onduidelijk waar Tom Jansen ophield en Jeroen Brouwers begon. Een zucht, een ademtocht van anderhalf uur.

 


 

Recensies

“Er zijn tal van argumenten om een boek beter thuis te lezen dan in theater te horen. ‘Datumloze dagen’ biedt een tegenargument: de acteur Tom Jansen.” - De Standaard

 

“Het is in ieder geval Brouwers die doorklinkt, blijft klinken, ook als het licht al lang uit is.“- NRC Handelsblad

 

“Publiek, wees verheugd! Datumloze dagen met Tom Jansen staat weer op de planken” – Theaterkrant.nl

 

“Fantasievolle theatermonoloog, vol dramatiek en humor.” - de Volkskrant

 


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

SPEL

Tom Jansen

TEKST

Jeroen Brouwers