Yuri Honing Acoustic Quartet

Het verlangen van Yuri Honing

zaterdag 4 februari 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 21:45 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

‘One of the most fearless and creative saxophonists of the moment’, schreef The Times over Yuri Honing.  In Het verlangen van Yuri Honing maakt u kennis met de langgerekte meeslepende toonreeksen en prachtige videobeelden van deze Edison- en Boy Edgar- prijswinnaar. 

 

Yuri Honing is één van de beste saxofonisten van zijn generatie. Hij deelt muziek niet graag in hokjes in en speelt veelvuldig in verrassende samenwerkingsverbanden, die generaties en genres overschrijden. Tijdens dit concert wordt hij bijgestaan door Wolfert Brederode (piano), Gulli Gudmundsson (contrabas) en Joost Lijbaart (drums).

 

‘One of the most fearless and creative saxophonists of the moment’,  TheTimes wrote on Yuri Honing. In Het verlangen van Yuri Honing (the Desire of Y.H.) you can discover the long and vivacious tonal series of this Edison- en Boy Edgar Prize winner.

 

 

Yuri Honing (NL) is one the best saxophonists of his generation. He’s not likely to put music into seperate boxes and he’s always been fond of playing in different and various settings that exceed generations and genres. In 2015 Honing and his quartet made a great impression, so we are very happy to welcome this talented band again on the Ainsi stage. During this concert, Yuri Honing invites Wolfert Brederode on piano, Gulli Gudmundsson on double bass and Joost Lijbaart on drums.

» Lees verder
 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder