Mini & Maxi

NU! (reprise)

zondag 26 maart 2017 / 15:00 uur
geen pauze / 16:20 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Mark Janssen
© MARK JANSSEN
>
<
Leo van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Leo van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Leo van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Leo van Velzen
© LEO VAN VELZEN

Je hebt de ‘Godfather of Soul’, ‘The King of Pop’ en… de ‘Grootmeesters van het Muzikale Variété’: Karel de Rooij en Peter de Jong. Met dát verschil dat die laatsten nog springlevend zijn en klaar staan om weer samen op te treden.

 

Vorig jaar stonden Karel de Rooij en Peter de Jong na twaalf jaar weer op het podium als Mini & Maxi. En dat hebben de ‘Grootmeesters van het Muzikale Variété’ geweten! Uitverkochte theaters. De heren gebruiken opgedane ervaringen van de afgelopen jaren als coach en mentor van variététalenten om hun repertoire op te frissen en in vernieuwde vorm uit te brengen. Een voorstelling boordevol hilarische sketches, vernuftige capriolen, grappige muziekstukken en spitsvondige dialogen. Het is Mini & Maxi als vanouds, maar dan nóg beter.

 

 

Recensiequotes

 

"Ze spelen hoogtepunten uit hun repertoire en dat doen ze met verve: muzikaal en fysiek zijn ze nog altijd bijzonder sterk en ook de voorstelling als geheel is behoorlijk geslaagd." - Theaterkrant ****

 

"Mini & Maxi zijn nog steeds een lust voor het oog" - de Volkskant ***

 

"Eigenlijk is hun befaamde marionettenact alleen maar mooier geworden. Voor de rest is het muzikaal variété als vanouds. Het ziet er allemaal gesmeerd uit en de mannen hebbben overduidelijk plezier in elkaar en in het optreden. (...) het blijft gewoon vakwerk. ""- Trouw ***

 

"Hun ambitie is de fans vijf kwartier te vermaken en dat doen ze." - NRC ***

 

 


SPEL

Karel de Rooij en Peter de Jong

regie

Jos Thie