Anton Lachky Company

Side Effects

zaterdag 29 april 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
Joris De Bolle
© JORIS DE BOLLE
>
<
Joris De Bolle
© JORIS DE BOLLE
>
<
Joris De Bolle
© JORIS DE BOLLE
>
<
Joris De Bolle
© JORIS DE BOLLE
>
<
Joris De Bolle
© JORIS DE BOLLE
>
<
Joris De Bolle
© JORIS DE BOLLE

De surrealistische en virtuoze productie Side Effects van de jonge Slowaak Anton Lachky speelt zich af in de kronkels van de gekwelde geest van een bijna psychotische vrouw.

 

De toeschouwer wordt deelachtig aan haar gedroomde universum, aan de werkelijkheid die ze verzint, en aan haar verhouding met een omgeving, die lijdt onder haar onbegrijpelijke wetten en regels. Ondertussen bevolken ontwortelde personages, zielloze marionetten en willoze objecten haar leven.

 

Side Effects legt de diepe kwetsbaarheid en de immense eenzaamheid van dit personage bloot. Anton Lachky choreografeert vier opmerkelijke dansers met wie hij een energieke, verontrustende, maar ook grappige voorstelling creëert.

Side Effects is a surreal performance that takes place in the mind of a delusional woman. What she imagines or dreams is what we, as a spectator, get to see. She invents her own reality with rules, relationships and connections that have meaning for her, but which she imposes on everyone who comes near her. She populates her world with characters which she leads from dream to dream as an accomplished control freak. Each scene is like the side effect of a genuinely experienced reality.

» Lees verder
 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Trailer
Choreografie

Anton Lachky, Dans Milan Herich, Patricia Rotondaro, Sara Sguotti en Csaba Varga

Geluidsontwerp

Tom Daniels

Lichtontwerp

Joris De Bolle

productie

Seventyseven vzw

coproductie

CHARLEROI-DANSES Centre Chorégraphique de la fédération Wallonie-Bruxelles