Christine Busch (viool)

Bachs Sonates en Partita's voor viool solo

zaterdag 27 mei 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 21:35 uur einde
Keizerzaal (St. Servaas Basiliek)
Genre: Muziek en Opera

>
<

Christine Busch, concertmeester bij Philippe Herreweghe's Collegium Vocale en primarius van het Salagon Quartett, maakte een magistrale opname van de Sonates en Partita's voor viool solo van Johann Sebastian Bach voor het label Phi.

 

Zowel BBC Music als Gramophone bejubelden haar uitvoering. 'Seldom have I heard a violinist make such sense of this music. A set to treasure, it has delighted my sensibilities from start to finish', aldus Nicholas Anderson in BBC Music Magazine.

 

In de Keizerzaal speelt Christine Busch een nog te bepalen selectie uit de 3 Sonates en 3 Partita’s.

Christine Busch, concertmaster at Philippe Herreweghe’s Collegium Vocals and primarius of the Salagon Quartett, recorded the Sonatas and Partitas for solo violin of Johann Sebastian Bach.

 

Both BBC Music and Gramophone cheered for this record. 'Seldom have I heard a violinist make such sense of this music. A set to treasure, it has delighted my sensibilities from start to finish', says Nicholas Anderson in BBC Music Magazine.

 

Christine Busch will perform 3 Sonatas and 3 Partitas, which are yet to be announced.

» Lees verder

Viool:

Christine Busch