Micha Wertheim

Iemand anders

vrijdag 19 mei 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<

Na vijftien jaar comedy en cabaret leek het Micha Wertheim tijd voor iets anders.


Daarom maakt hij dit seizoen twee voorstellingen in de kleine zalen. Eerst was er Ergens Anders (24 november in AINSI) en nu is het tijd voor Iemand Anders. Een tweeluik dus. Ideaal om ze beide te zien, maar als dat niet lukt, is dat waarschijnlijk overkomelijk. Wordt het lachen of heel dramatisch? Gaat het publiek tevreden naar huis of juist zwaar teleurgesteld? Daarover zijn de meningen verdeeld. Het wordt in ieder geval iets heel anders!

 


 

Recensies over 'Ergens anders' 

"Wertheim oogt chaotisch, maar hij heeft een masterplan" Volkskrant *****

 

"In dit met academisch vernuft opgetrokken spiegelpaleis zet het genie Wertheim ook zichzelf op virtuoze wijze gevangen. Dit is een voorstelling waar je eindeloos op blijft kauwen. Chapeau." - NRC *****

 

"Geraffineerd kat-en-muisspel" - Telegraaf *****

 


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

SPEL

Micha Wertheim