Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Lone van Roosendaal, René van Kooten e.a.

Into the Woods

donderdag 4 mei 2017 / 20:30 uur
1 pauze / 23:20 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Shin Yamagata
© SHIN YAMAGATA
>
<

Gedreven door een vurige kinderwens belanden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw middenin de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En welke prijs betaal je voor het felbegeerde ‘Lang En Gelukkig’?

 

Na Broadway en West End komt er nu een Nederlandse versie van de hilarische en oorstrelende sprookjesmusical-voor-volwassenen Into the Woods met een topcast waaronder Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Guido Spek en René van Kooten bijgestaan door een 15-koppig orkest. 

 


 

Recensies:

 

''Niets is Into the Woods is wat het lijkt en daarin alleen al is musical verfrissend en gedurfd. Scènes zijn verwarrend, absurd, surrealistisch, dan weer lieflijk, bijna het genre parodiërend'' - ★★★★★ AD

 

''Charmante avonturenmusical met volledig sprookjesassortiment'' - ★★★ Theaterkrant

 

''Producent Esther Maas heeft alle ingrediënten voor een perfecte avond gevonden. De cast is de complexe musical de baas, de regie laat de spelers tot het randje gaan, het decor vervalt niet in clichés en de vertaling is soepel.'' - ★★★★★ de Volkskrant

 

''Into The Woods is een gehaaide zedenles voor volwassenen'' - ★★★★ NRC.nl


SPEL

Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Guido Spek en René van Kooten 

 

TEKST

Gijs de Lange