Laura Engel

Laura Engel presents: EN-CANTO

woensdag 12 juli 2017 / 20:00 uur
La Bonbonnière Maastricht
Genre: Muziek en Opera

>
<
Ernst van Loon
© ERNST VAN LOON

Laura Engel presents…EN-CANTO! 

 

Muziek die je tegemoet snelt uit het Zuiden, als een lichte bries die je verrast en verwarmt, tijdloos, stralend en vol onverwachte kleuren. Laura Engel, de Chileens-Nederlandse klassieke sopraan die met André Rieu de wereld over trekt, communiceert vanuit haar hart. Klassiek geschoold, internationaal gevormd en intercontinentaal gevoed, staat Laura voor verbinding. 

 

Haar passie, haar veelzijdigheid en kwaliteit in genres van pop tot klassiek, nemen je mee naar een wereld waar alles mogelijk is. Waar cultuur, taal of genre de middelen zijn om te verbinden, je grenzen te verleggen en je even te betoveren.

 

Samen met de bandleden, die stuk voor stuk naam hebben gemaakt in diverse muziekstijlen, gaan ze de uitdaging aan om ook hun grenzen naar elkaar toen te verleggen en zo de verschillende elementen samen te brengen in de muziek die de wereld laat zien zoals die zou kunnen zijn.

 

Laat u verwarmen door het onverwachte.


Dank aan:

Benno Spieker, Theo Janssen, André Wijers, Michiel Pelgrom en Remco Wijnands.