West Side Story

Film with live Orchestra

maandag 10 juli 2017 / 21:00 uur
1 pauze / 00:00 uur einde
Vrijthof Maastricht
Genre: Event

>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<

Tonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in West Side Story. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria.

 

Op maandag 10 juli 2017 is deze iconische film te zien op het Vrijthof waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door maar liefst 100 musici van philharmonie zuidnederland in het grootse decor van André Rieu. Laat je door de vertoning op de megaschermen meeslepen in dit adembenemende liefdesdrama dat door de live muziek een extra dimensie krijgt!

 

West Side Story – Film with live Orchestra is opgevoerd in de grote concertzalen van de wereld: van Carnegie Hall in New York tot de Royal Albert Hall in Londen. In Maastricht zal dit internationaal event voor het eerst open air plaatsvinden. Een coproductie van Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland in samenwerking met West Side Story® Associates(sm) ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Theater aan het Vrijthof.

 

WEST SIDE STORY © 1961 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.  All Rights Reserved.

 

N.B.: U kunt maandag 10 juli tot 12:00 uur kaarten kopen via de website. Bij de verkooppunten op het Vrijthof kunt u nog kaarten kopen tot 21:00 uur. 

 


Tickets zitplaatsen Vrijthof:       

 

Rang 1.        € 55,00        (vak A1, A2, A3, B2)       

Rang 2.        € 45,00        (Vak B1, B3)               

Rang 3.        € 35,00        (Vak C2)       

Rang 4.        € 25,00        (Vak C1, C3)

 

Terrasarrangementen:

Diner & Event

Film with live Orchestra
€ 49,50
ma 10 jul 2017 / 18:30 uur
Film with live Orchestra
Terrasarrangement West Side Story
lees verder »

Lees hier de algemene voorwaarden kaartverkoop.


_

 *  Na New York, Berlijn, Londen nu ook in Maastricht.  *

 

*  Live orkest met 100 musici  *

 

*  Met dirigent Wayne Marshall, één van de door Leonard Bernstein Office aangewezen dirigenten ter wereld, die West Side Story, Film with live Orchestra mag dirigeren.  *

 

*  Met Oscars overladen en gerestaureerde filmversie met de live-uitvoering van muziek van Leonard Bernstein.  *


 

West Side Story vrije bewerking verhaal Romeo en Julia van William Shakespeare.

Het is het tragische verhaal van Tony en Maria, die verliefd worden op elkaar, hoewel ze bij verschillende straatbendes horen. Tony is Pools/Amerikaan en hoort bij de Jets. Maria is van Puerto Ricaanse afkomst en is het zusje van de leider van de Sharks. De Jets en de Sharks zijn rivaliserende bendes die vechten om de heerschappij over de straten van de Upper West Side van het New York in 1957. Tony en Maria geloven dat hun liefde de onderlinge verschillen en de haat tussen de bevolkingsgroepen kan overwinnen.

 

Deze klassieke romantische tragedie, geregisseerd door Robert Wise en Jerome Robbins, blijft terecht één van de hoogtepunten uit de (muzikale) filmgeschiedenis. De film is met prijzen overladen, waaronder 10 Oscars. De soundtrack van West Side Story staat in de top 3 van de meest verkochte filmmusicalsoundtracks aller tijden.


 

Lees hier een artikel over West Side Story uit de Navenant