Orlando Festival 2017

Kamermuziekprogramma met negen topmusici

maandag 14 augustus 2017 / 20:00 uur
Sint Janskerk
Genre: Muziek en Opera

>
<
marco borggreve
© MARCO BORGGREVE

Het Orlando Festival presenteert een karakteristiek gevarieerd kamermuziekprogramma met negen topmusici: fluitiste Ingrid Geerlings, de Amerikaanse klarinettist Alan R. Kay en twee ‘huis ensembles’: het Nederlandse Osiris Trio en het Rysquartet uit Moskou.

 

Naast Beethoven en Weber, een fluitsolo van de 20e-eeuwse Nederlander Rudolf Escher en een strijkkwartet uit onze 21e eeuw,  van Jonathan Dove, ‘composer-in-residence’ op dit Orlando Festival. Vanavond zal hij zijn kwartet persoonlijk toelichten.

The Orlando Festival presents a strong and varied chamber music program with nine top musicians: flutist Ingrid Geerlings, American clarinettist Alan R. Kay and two ‘house ensembles’: the Dutch Osiris Trio and the Rysquartet from Moscow.

 

Besides Beethoven and Weber, the program contains a whistle solo from the 20th century Dutch composer Rudolf Escher and a string quartet from the 21st century by Jonathan Dove, ‘a composer-in-residence’ of the Orlando Festival. Tonight he will personally throw a light on the quartet he composed.

» Lees verder


Orlando Festival 2017

Osiris Trio

Rysquartet

 

Fluit Ingrid Geerlings

Klarinet Alan R. Kay

Escher Sonate voor fluit solo op.16

Beethoven Pianotrio op.1 nr. 3 Dove Out of Time

Weber Klarinetkwintet op.34