Project Sally Maastricht

SKYLINE

vrijdag 15 september 2017 / 20:00 uur
geen pauze / 20:55 uur einde
Theater Kumulus
Genre: Dans

>
<

msm_element.jpg Deze voorstelling maakt deel uit van Musica Sacra Maastricht (14 t/m 17 september): klik hier voor meer informatie over het volledige programma van Musica Sacra Maastricht. 

Stel je voor... je blik gericht op de horizon. Achter je liggen de contouren van het bekende en voor je ligt de toekomst wijd open. We volgen een groep jonge mensen, wier paden elkaar kruisen op de zoektocht naar zichzelf. Ze delen hun reis en maken van elkaar medereizigers in hun leven.

SKYLINE is een indringende theatrale dansvoorstelling over de hoopvolle zoektocht naar liefde, lef, vriendschap en een nieuwe wereld. Met SKYLINE presenteert Project Sally Maastricht opnieuw een eigenzinnige wereld waarin virtuoze dans, muzikaliteit en vormgeving samensmelten tot één beleving.

SKYLINE is a theatrical dance performance about the hopeful quests for love, life, friendship and opportunities. A new generation of young dancers takes the compass into their hands and drives the adventure into a new world.

 

With SKYLINE, Sally once again presents a unique world where dance, music and design fuse together into one virtuosic theatrical experience. In addition to new work by choreographers Stefan Ernst and Ronald Wintjens, SKYLINE includes choreographic work by international guest choreographers; Itzik Galili, Roy Assaf and Martin Harriague.

 

» Lees verder
OOK TE ZIEN OP:
» za 16 sep 2017 / 17:00 uur
» zo 17 sep 2017 / 13:30 uur

Choreografie
Stefan Ernst en Ronald Wintjens

 

Choreografisch materiaal
Itzik Galili, Roy Assaf, Martin Harriague en jong talent uit eigen kweek