't Magisch Theatertje

EXUVIA

woensdag 18 oktober 2017 / 19:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
>
<
>
<

EXUVIA is de zoektocht in deze materialistische wereld naar grenzen en het onbegrensde, waarin het niets ontstaat uit iets. Van het begin van de schepping en tot het bewustzijn van de oneindige ruimte waarin wij bij lange na niet het einde van  de evolutie zijn.

 

’t Magisch Theatertje neemt je met de woordloze figurentheatervoorstelling mee op een eindeloze reis, waarin we ons bewust worden van alles om ons heen. De vloer wordt onder je voeten weggeveegd, waarna je weer wordt opgevangen en even onderdeel uitmaakt van een groter geheel…

 

Dit is een Festival jong! XL -voorstelling
Wij hebben in deze editie van Festival jong! ook aan jullie oudere zus en broer, mama en papa, oma en opa, tante en oom of gewoon iedereen boven de 12 jaar gedacht! Speciaal voor hen is er in de Festival jong! week een avondprogrammering, namelijk Festival jong! XL. Ook zij mogen zich heel even weer een beetje kind voelen en zich laten betoveren. Festival jong! XL laat zien dat hedendaags figuren- en objectentheater veel meer is dan de ouderwetse poppenkast van vroeger en juist voor iedereen.


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_'t Magisch Theatertje

SPEL

Charlotte Puijk-Joolen, Ananda Puijk & Dönci Bànki

CONCEPT

Charlotte Puijk-Joolen

ZANG

Kevin Skelton

CREATIE POPPEN, MASKERS & TONEELBEELD

Charlotte Puijk-Joolen & Ananda Puijk

MUZIEK 

Jur de Vries