Ananda Puijk Companie

Ik ben een pop 3+

zondag 22 oktober 2017 / 10:00 uur
/ 11:45 uur einde
AINSI Studio 2e etage
Genre: Familie en Jeugd

>
<

Heb jij er ook wel eens van gedroomd om eindelijk je ouders eens te laten doen wat jij wilt? Net zoals een poppenspeler zijn marionet laat lopen! Samen met je ouder(s) ga je onderzoeken hoe dat zou kunnen. Kom op 22 oktober gezellig ontbijten op Festival Jong en dan kan je in de workshop "ik ben een pop" je ouders alle kanten op sturen die je zelf wil. Maar pas op, want misschien ben jij daarna wel de pop...

 

Een ticket is geldig voor één kind en één ouder, inclusief ontbijt. Het ontbijt is van 10.00 uur tot 11.00 uur in het theatercafé. Om 11.00 uur start de workshop Ik ben een pop is in de Dansstudio op de 2e etage van AINSI.


SPEL

Ananda Puijk