Ananda Puijk Companie

NYX 4+

zaterdag 21 oktober 2017 / 16:00 uur
geen pauze / 16:45 uur einde
AINSI SoAP
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
>
<
>
<

Tijd om te gaan slapen. Ik wil nog niet naar bed! Misschien gaat het vanavond toch goed en is er niets aan de hand. Een meisje komt haar kamer in, aarzelend, zit er nou iets onder haar bed? Niet kijken! Gauw springt ze in bed; daar kan ze samen met haar lievelingsknuffel de hele wereld aan! Oogjes dicht en voeten binnenboord, raak de grond niet aan want anders...

Een woordeloze voorstelling waarin bewegingstheater en poppenspel worden gecombineerd voor iedereen die ooit heel klein is geweest of het nog is. Voor fantasten, helden op sokken  en iedereen die durft toe te geven wel eens bang te zijn in het donker.

 

 

Ananda Puijk verzorgt tijdens de Kinderboekenweek (op woensdag 11 oktober om 14.30 uur) een workshop waarbij zij kinderen vanaf 6 jaar de geheimen van figurentheater laat ontdekken en objecten tot leven laat komen. Info en tickets via www.centreceramique.nl_Ananda Puijk Company

SPEL

Ananda Puijk, Charlotte Puijk-Joolen

REGIE

Sybrand van der Werf

MUZIEK

Jur de Vries