Cie. Woest

Balancing Bodies

zondag 15 oktober 2017 / 16:00 uur
geen pauze / 16:45 uur einde
AINSI Studio 2e etage
Genre: Familie en Jeugd

>
<

Geen podium, geen genummerde zitplaatsen, geen licht dat dempt wanneer de voorstelling begint. Maar een doodgewone ruimte met bureaustoelen op wieltjes kriskras door elkaar. Je neemt plaats, samen met tientallen andere toeschouwers, en rolt door de ruimte. Vier performers rennen langs je heen. Ze nodigen uit tot het lezen van een brief, het openen van een cadeau, het maken van een schilderij. Samen met hen beweeg je je door een ruimte die verrast en de grens tussen performer en toeschouwer doet vervagen. Een wereld gekleurd door het onverwachte.
In het work-in-progress Balancing Bodies levert Woest haar performers en toeschouwers over aan een onvoorspelbare ruimte.


No stage, no numbered seats, no light that dims when the show starts. Just a plain space with office chairs on wheels randomly placed. You take place, together with the other spectators, and roll through the area. Four performers run alongside you. They invite you to read a letter, to open a gift, to make a painting. Together you all move through this surprising space and the border between performer and spectator fades. A world colored by the unexpected.

 

In the work-in-progress Balancing Bodies Woest surrenders its performers and spectators to a unpredictable space. 


Regie
Manon Avermaete
Performance
Evelyne Rossie, Sarah Vingerhoets, Wannes de Porre, Paulien Truijen
Soundscape
Steven Holsbeeks
Productie
Paulien Truijen