Esther de Koning

Ping 8+

zondag 15 oktober 2017 / 17:00 uur
geen pauze / 17:45 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

Ping lost in aflevering 2 een nieuwe verdwijningszaak op!

 

Vorige keer was er het mysterie van de verdwenen gymjuf Debbie. Zij was van schrik in haar fluitje gestikt en tussen een paar dikke matten geplet, omdat een alienetje met zijn kapotte vliegende schotel door het dak van de gymzaal viel.

Ping kwam precies op tijd om hen te redden en vond plots een briefje van haar vader die al jaren vermist wordt!

Op haar lange zoektocht naar hem stuit ze op allerlei andere absurde verdwijningszaken.

 

Deze keer probeert Ping erachter te komen waarom alle elektrische apparaten in het dorp verdwijnen. En waar is de kleine Skip? Hij ging zijn op afstand bestuurbare auto uitproberen en is niet meer thuisgekomen…

 

Ondertussen geeft Ping ook handige (en niet zo handige) tips aan haar publiek!

 

'Zonder veel attributen en met af en toe spannende geluiden weet Esther de Koning een fantasie-universum te scheppen dat zich steeds uitbreidt. Er vliegen zelfs piepkleine aliens rond. Ze gaat van het ene voorval naar een ander personage. Grappig en lekker absurd.' ★★★ Theaterkrant over Ondersteboven


SPEL

Esther de Koning