FroeFroe Theater / Compagnie Frieda

X tot de zoveelste 8+

zondag 15 oktober 2017 / 15:00 uur
geen pauze / 16:00 uur einde
AINSI: Dansstudio
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
>
<
>
<

Kiezen is verliezen, maar als je kiest ontstaat er een verhaal...  Vick Verachtert en Nikè Moens nodigen je uit om deel te nemen aan het verhaal dat ter plekke zal ontstaan. In het begin is alles mogelijk: Is het kerstavond? Is er iemand jarig? Gaat de deur open? En als de deur opengaat, zal ze hem dan binnenlaten? Wat zal ze tegen hem zeggen? Je kiest wat er gebeurt en Vick en Nikè bouwen de beelden bij jouw keuze. Aan de hand van objecten vertellen de makers het verhaal van een vrouw op een kruispunt in haar leven. Samen kies je welke weg zij inslaat en komt één van de ‘X tot de zoveelste’ mogelijkheden tot leven.

 


CONCEPT & SPEL

Vick Verachtert, Nikè Moens, Patrick Vervueren, Ruth Mariën