FroeFroe Theater / Théâtre des 4Mains

Poupette 6+

zondag 15 oktober 2017 / 14:00 uur
geen pauze / 14:55 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<

‘Het is allemaal niet gemakkelijk’, zo begint de treinreis van Poupette richting Brussel naar haar moeder. Wanneer Poupette in Brussel niet opgehaald wordt door de nieuwe vriend van haar moeder, Jean Francois, ziet ze mevrouw Mans met een groep kinderen vertrekken naar de prijsuitreiking van de Koninklijke Opstelwedstrijd.

En het toeval wil dat zij nog één kindje missen, Choupette … Poupette is een vrije bewerking van het boek DEESJE van Joke Van Leeuwen. Een hilarische hiphopvoorstelling waarin taal minder dan ooit een issue is. Poupette in Bruxxelles

SPEL

Jerôme Poncin, Gert Dupont, Tim Oelbrandt, Marianne Loots 

REGIE

Marc Maillard, Marie-O Dupuis