FroeFroe Theater

TROPOI

vrijdag 20 oktober 2017 / 19:30 uur
geen pauze / 20:45 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
>
<
>
<

Niets is zo fijn als de late middeleeuwen. Brandstapels, martelkamers, varkens als vuilkarren, kindsoldaten, snotterende luitspelers, sneeuw, kraaien en alles moet branden. ’t Is stekskesfeest!

Dit is het verhaal van Castiglio, alchemist, magiër, wegverbreder, haarverlenger, hij heeft zelfs zo’n bril waarmee je door kleren kunt kijken. Castiglio gaat goud maken voor koning Pico. De hebzuchtige vorst gelooft zijn goocheltrucs en Castiglio is binnen. Hij krijgt een huis, geld en een lief. Castiglio heeft fans en twijfelaars.

 

Zijn avontuur is doorspekt met vet en kardinaals. Zijn passie is Elise en vooral: de muziek. Waarom word je vrolijk of triest als je vijf noten juist na elkaar speelt? Luister en ontdek de geheimen van de melodieën. Zing deze Tropoi en het leven wordt magie.

 

Dit is een Festival jong! XL -voorstelling
Wij hebben in deze editie van Festival jong! ook aan jullie oudere zus en broer, mama en papa, oma en opa, tante en oom of gewoon iedereen boven de 12 jaar gedacht! Speciaal voor hen is er in de Festival jong! week een avondprogrammering, namelijk Festival jong! XL. Ook zij mogen zich heel even weer een beetje kind voelen en zich laten betoveren. Festival jong! XL laat zien dat hedendaags figuren- en objectentheater veel meer is dan de ouderwetse poppenkast van vroeger en juist voor iedereen.


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

 

» Lees verder


_FroeFroe Theater - Tropoi

SPEL

Filip Peeters, Dimitri Duquennoy, Dries De Win of Gert Dupont, Thaïs Scholiers

CONCEPT

Marc Maillard