GOTRA

(N)EMO BODY (avant-première)

dinsdag 31 oktober 2017 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding, Joost Vrouenraets / geen pauze / 21:45 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
Marcel van Hoorn
© MARCEL VAN HOORN

[N]EMO BODY is een dansante reflectie op de drang naar het  creëren van een perfecte mens. Hoe construeren we een unieke identiteit in het huidige maatschappelijk tij met alom aanwezige media? Welke rol speelt technologie in het stileren van onze lichamen? Verliezen we onze ziel in het schuilen achter onze smartphones en bevinden we ons op de vooravond van de android mét een eigen bewustzijn? Het publiek is getuige van de dialoog van de danseressen met hun  materiële zelfbeeld, uiterlijke identiteit en hun (im)perfecte zelf. Een intens ritmische voorstelling die speelt met de grens tussen fictie en werkelijkheid. Energiek, emotioneel maar ook verstild.

 

(N)EMO BODY is an dancing reflection about the urge to create the prefect human being. How do we construct a unique identity in the society we live in nowadays and with the present media? Which role does technology plays in the study of our body? Are we losing our soul because we hide behind our smartphones and are we on the eve of the android with our own consciousness? The audience is witness to the dialogue of the dancers with their material self-image, external identity and their (im) perfect self.

 

An intense rhythmic representation that plays with the boundary between fiction and reality. Energetic, emotional but also disturbed.

» Lees verder

 

 Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.gotra.nl


Charlie Goes

Choreography and concept: Joost Vrouenraets
Dramaturgy: Anne-Marije van de Bersselaar
Dance: Maïté Guérin, Francesca Imoda, Roshanak Morrowatian, Marika Meoli and Marcia Liu.
Understudy: Asuka J. Riedl, Francesca Piergiacomo.
Music: Loran Delforge
Costume: Verena Klein
Light and Scenography: Joost Vrouenraets en Marc Claessens

Graphic design: Ivo Straetmans
Photography: David Peskens