Kataklò

Play

dinsdag 24 oktober 2017 / 20:00 uur
1 pauze / 21:40 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Alessia Mazza
© ALESSIA MAZZA
>
<
Nicola Scarmagnani
© NICOLA SCARMAGNANI

Span de spieren, zet de blik op scherp. Want je komt ogen en oren tekort bij het Italiaanse dansgezelschap Kataklò. In haar nieuwe voorstelling Play brengt deze bejubelde groep een sublieme ode aan de sport. Los van de competitie en de strijd belicht deze show de sensatie van spierkracht, de sympathie van spel en het aantrekkelijke van ambitie.


Kataklò bouwde in ruim twintig jaar wereldwijd een naam op met succesvolle voorstellingen. Communicatie? Geen probleem! De dansers spreken een lichaamstaal die grenzeloos tot de verbeelding spreekt. Hun atletische acrobatiek, hun kleurrijke kostuums, hun doordachte choreografie en hun creatieve belichting doen de rest. Geen wonder dat Kataklò internationaal werd overladen met prijzen.
Ook in hun nieuwe show maken de dansers hun reputatie waar. In Play nemen ze het publiek met humor en muziek mee in een droom van fysieke poëzie en ironie: een avontuur waarin de sensatie van sport, de zeggingskracht van dans en de betovering van theater samenkomen.


Reken op een dynamische optelsom van memorabele momenten waarbij de energie van het podium spat!


Tighten up your muscles, sharpen your view. Because you will lack eyes and ears to admire this Italian dancing community, Kataklò. This applauded group will bring a sublime ode to sport in her new show Play. Besides the completion and battle, this show enlightens the sensation of muscle power, the sympathy of play and the admirable of ambition.

 

More than 20 years ago, Kataklò made their name worldwide because of their successful performances. Communication? No problem! The dancers speak a body language that speaks limitless to the imagination. Their athletic acrobatics, colorful costumes, their thoughtful choreography and their creative way of using light will do the rest. No wonder that Kataklò internationally got overloaded with prices.

Also in their new show the dancers live up to their reputation. In Play they take away their audience into a dream of physical poetry and irony through humor and music: an adventure where the sensation of sport, the power of command of dance and the enchantment of theatre come together.

 

Count on a dynamic calculation of memorable moments where energy is the key-word. 


Recensies

 

“Dit wordt een korte recensie: als een voorstelling zó overweldigt, ontroert, raakt en vertedert: hoe breng je dan je gevoelens onder woorden” - Grootsneek.nl


“Dit danstheater weet hoe ze een publiek moet boeien.” - Weekblad Oss


“Een geweldige show die je zeker gezien moet hebben: of je nu van dans houd of niet.” - Leukesuggesties.nl


Zie ook:

» www.kataklo.com

 

Recensies:

» Ilovetheater.nl


_
Original idea and direction

Giulia Staccioli

Choreography

Giulia Staccioli, Jessica Gandini

Original Music

Ajad

 

Costume Design

Sara Constantini

Lighting Design

Andrea Mostachetti

Costumes

Antonio Oliver, Caterina Rizzo