Marlon Kicken

BaKo

donderdag 12 oktober 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Henri van de Griendt
© HENRI VAN DE GRIENDT

Een zeldzaam gouden combinatie: lange dreadlocks, skateboardend,  40+, pratend met een zachte ‘g’ en hilarisch! Marlon Kicken is in seizoen 2017-2018 met zijn theatervoorstelling BaKo te zien! Een schaamteloos fantastische voorstelling vol waarheden, geluk en komische verhalen.

 

Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao en groeide op in Aarle-Rixtel in Zuid-Brabant. Een zeldzame maar gouden combinatie: lange dreadlocks, skateboardend, 40+, pratend met een zachte ‘g’ en hilarisch. BaKo staat voor verschillende dingen: Bacardi Cola, een gereedschap waarmee je alles kunt fixen, een baancommissaris en nog veel meer.

 

Gebruik je BaKo om een leuke conversatie te beginnen of juist om te beëindigen? BaKo is een schaamteloos fantastische voor stelling vol waarheden, geluk en komische verhalen._