Post uit Hessdalen

PAKMAN 6+

zondag 15 oktober 2017 / 15:30 uur
AINSI Parking
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
>
<
>
<

PAKMAN leeft sneller dan een muis kan klikken. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, 450 keer per dag, 159.750 pakjes per jaar in ruil voor 10 vakantiedagen. PAKMAN doorkruist het land om altijd precies op tijd pakjes af te leveren.

In de laadbak van zijn kleine vrachtwagen wordt het publiek uitgenodigd voor een intense performance over een even eenzame als onzichtbare bewoner van onze virtuele economie. PAKMAN speelt in een vrachtwagen die op pleinen, parkings en speelplaatsen halt houdt. Vijfentwintig toeschouwers nemen plaats in de laadbak. 


 


Zie ook:

» www.postuithessdalen.be


_Post uit Hessdalen - PAKMAN 6+
CONCEPT

Stijn Grupping, Frederik Meulyzer, Ine Van Baelen