The Ruggeds

Adrenaline

zondag 8 oktober 2017 / 15:00 uur
geen pauze / 16:15 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<
little shao
© LITTLE SHAO

koopknop ndd.png


 

De absolute wereldtop op het gebied van breakdance komt gewoon uit Eindhoven. Na Londen, San Francisco en New York staan The Ruggeds nu op Festival de Nederlandse Dansdagen. Met onvoorstelbare acrobatiek en een fikse dosis ritme kijken deze energieke jongens in Adrenaline het verlangen naar het korte moment van spanning recht in de ogen. Hun persoonlijke relatie met adrenaline komt voort uit hun breakdans. Nu vragen zij zich af wat de aantrekkingskracht is van deze kick. Met virtuoze sprongen, razendsnelle spins en hun charme grijpen The Ruggeds je vast. Zet je schrap voor deze stormloop.

 

‘Zeven stuiterende bommetjes adrenaline.’ Theaterkrant

 

The absolute top in the world of breakdance come from Eindhoven. After London, San Francisco and New York, The Ruggeds are now at the Dutch Dance Festival. The energetic guys look the longing for that short burst of excitement straight in the eyes in Adrenaline with unimaginable acrobatics and a big dose of rhythm. Their personal relationship with adrenaline comes from their breakdance but they now ask themselves what the attraction of the kick is. The Ruggeds grab your attention with prodigious leaps, lightening spins and charm. Brace yourself!

 

‘Seven bouncing bombs of adrenaline.’ Theaterkrant

» Lees verder

Credits

Concept, choreografie en dans: The Ruggeds

Artistiek directeur: Niek Traa

Dramaturgie en regie: Jonzi D

Regieassistent: Delphine Nguyen

Lichtontwerp: Ido Koppenaal

Componisten: Y’skid & Boi Beige

Set design & kostuums: Robin de Kruijff (Motion Paintings), Klim van de Laarschot (Spearhead.nu) Artwork: Klim van de Laarschot (Spearhead.nu)

Producent: Angelo Martinus

Uitvoerend producent: Stichting Rugged Solutions

 

Coproductie: Parktheater Eindhoven

 

Steun: Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur, Fonds Cultuur Participatie, Cultuur Eindhoven

 

Met dank aan: Rugged Studio Stichting Gebouw 52