tout petit

Licht! 3+

zaterdag 21 oktober 2017 / 15:00 uur
geen pauze / 15:50 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<

Elk schijnsel brengt een andere sfeer. Het prikkelt je verbeelding. Kleine lichtjes en grote spots tollen over het podium. Het licht danst in het rond en de performers bewegen mee. In Licht! maak je kennis met de vele nuances van licht: het schemerlicht van een zaklamp, het fonkelende licht van een sterrenhemel, het felle gele licht van de zon. Ze zorgt voor verwondering bij jonge kinderen, en ook bij volwassenen. Licht! is een woordeloze danstheatervoorstelling over bewegend licht. En weet je wat? Aan het eind van de voorstelling mag iedereen zelf experimenteren met licht en schaduw. 

 

 

Coproductie P2 – Cultuurcentrum Hasselt & Theater aan het Vrijthof Maastricht i.k.v. InterLimburgse subsidies, C-mine cultuurcentrum

 


Trailer Schots en scheef

CHOREOGRAFIE & DANS

Lies Cuyvers, Ciska Vanhoyland

MUZIEK

Koen Brouwers