Charlotte Haesen en Tobalita Strijkkwartet

Café des Chansons

zondag 19 november 2017 / 16:00 uur
1 pauze / 17:50 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Ronald Knapp
© RONALD KNAPP

Let op: wegens groot succes is de middagvoorstelling uitverkocht. Tickets voor de avondvoorstelling om 20.30 uur zijn nog steeds beschikbaar.

 

Klik hier om kaarten te bestellen. 

 

Charlotte Haesen betovert met haar stem, timing en haar prachtige performance. Samen met het Tobalita Strijkkwartet bezorgt zij menigeen kippenvel en tranen van ontroering. Na het optreden in Podium Witteman bevestigden de vele enthousiaste reacties dat ‘Café des Chansons’ niet langer een publiek geheim mag blijven.

 

Odile Torenbeek (altvioliste bij het Nederlands Philharmonisch Orkest) hoorde Charlotte bij toeval zingen op de Noordermarkt in Amsterdam. Odile was direct onder de indruk van Charlotte en samen besloten ze te werken aan een chansons-programma met een strijkkwartet als basis. Meteen boden gerenommeerde arrangeurs Paul Prenen en Wijnand van Klaveren zich aan om mee te werken. Op perfecte wijze wisten zij het chanson om Charlotte’s stem te ‘draperen’.

 

Het resultaat is een prachtig programma met de mooiste Franse klassiekers zoals ‘La bicyclette’ van Yves Montand, ‘Dis quand reviendras tu’ van Barbara en natuurlijk ‘Ne me quitte pas’ van Jacques Brel.

Attention: because of great succes the afternoon concert is sold out. Tickets for the evening concert at 20.30 uur are still available.

 

Click here to order tickets.

 

Charlotte Haesen enchants with her voice, timing and stunning performance. Together with the Tobalita Stringquartet she gives everyone goose bumps and tears of thrill. After the performance in Podium Witteman, the many enthousiastic reactions confirmed that Café des Chansons should not remain a secret.

 

Odile Torenbeek (alt viola at the Nederlands Philharmonisch Orkest) heard Charlottes singing coincidently at the Noordermarkt in Amsterdam. Odile was immediately impressed and together they decided to work on a chansons-program with a stringquartet as a base. Renowned arrangers like Paul Prenen and Wijnand van Klaveren offered their cooperation right away. In a perfect way they knew how to ‘drape’ the chanson around Charlottes voice.

 

The result is a beautiful program with the most beautiful French classics like La bicyclette from Yves Montand, Dis quand reviendras tu from Barbara and ofcourse Ne me quitte pas from Jacques Brel. 

» Lees verder

Tobalita Strijkkwartet

Viool - Robert Lis

Viool - Tessa Badenhoop


Altviool -
Odile Torenbeek


Cello -
Anjali Tanna