IMPACT presents: Impact Art Science

dinsdag 14 november 2017 / 20:30 uur
1 pauze / 22:45 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
david peskens
© DAVID PESKENS

IMPACT is een nieuw Euregionaal project dat de samenwerking tussen de artistieke, academische en technologische wereld bevordert. In AINSI presenteren Maastricht University en Jazz Maastricht, de Maastrichtse partners in IMPACT, een avond vol innovatieve voorstellingen op het snijvlak van kunst en wetenschap.

 

Verwacht onder meer een voorstelling van danser en choreograaf Joost Vrouenraets (GOTRA) in samenwerking met het team van prof. Beatrice de Gelder (Faculteit Neurowetenschappen – Maastricht University).

 

PROGRAMMA:
  • 20:30 Dr. Ron Heeren (Lecture + Q&A)
  • 21:00 Joris Hoefakker: Rose (Film)
  • 21:10 Gert Jan Vermeulen, Anna Agnes Nagy: Composition for cello, piano, and mass spectrometric laboratory (Performance)
  • 21:50 Joost Vrouenraets, GOTRA: [N]emobodies (Performance)

IMPACT is a new Euregional project that encourages the cooperation between the artistic, academic and technological world. In AINSI present Maastricht University and Jazz Maastricht, de partners of Maastricht in IMPACT, an evening full of innovative performances on the cutting board between art and science.

 

Expect amongst others a performance of dancer and choreographer Joost Vrouenraets (GOTRA) in cooperation with the team of prof. Beatrice de Gelder (Faculty Neurosciences – Maastricht University). The complete program will be announced later.

 

» Lees verder
 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder