Theatergroep VIG

F*ck the police

woensdag 29 november 2017 / 20:30 uur
geen pauze / 21:40 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Randy van Dinter en Marjolein Annegarn
© RANDY VAN DINTER EN MARJOLEIN ANNEGARN
>
<
Marie-Jose van Eldering
© MARIE-JOSE VAN ELDERING
>
<
Marie-Jose van Eldering
© MARIE-JOSE VAN ELDERING
>
<
Marie-Jose van Eldering
© MARIE-JOSE VAN ELDERING
>
<
Marie-Jose van Eldering
© MARIE-JOSE VAN ELDERING
>
<
Marie-Jose van Eldering
© MARIE-JOSE VAN ELDERING

F*ck the police is een voorstelling over etnisch  profileren en het maken van keiharde keuzes.  Zes Nederlanders met verschillende achtergronden vertellen over het leven in de grote stad. Gewone jongens en meisjes, maar toch worden zij vaak op straat door de politie aangehouden. Soms voor de kleinste dingen. Waarom zij wel en anderen niet? Twee van hen zijn broers. Darryl werkt bij de politie, Dante zit in een actiegroep voor gelijke rechten. Een confrontatie is onvermijdelijk.


Recensies

Mijn (Bij)Vrouw: Een verrassende, intrigerende en diepmenselijke toneelvoorstelling. (…) Zo eenvoudig als de opzet van het verhaal is, zo genuanceerd en diep invoelbaar worden de verhoudingen gebracht. - Theaterkrant*** 

 

Aan Niets Overleden:
Een moedige toneeltekst over de gesloten Antilliaanse cultuur. Fraai is de opzet om het drama drie keer te herstarten (…) Het begint komisch maar mag dan ijzingwekkend worden, te meer daar alle dubbelzinnigheid in verbale steekspelletjes zit. - de Volkskrant****


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Tekst

Maaike Bergstra

Regie

Raymi Sambo

Spel

Anil Jagdewsing, Saïd El Abboudi, Nick Livramento Silva, Nazanin Taheri, Lisa Otto en Carmen van Mulier