Tuning People

De Liegenaar 8+

zondag 26 november 2017 / 15:00 uur
geen pauze / 16:00 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
>
<
>
<
>
<

De Liegenaar is een beeldende en auditieve vertelvoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Een enigszins excentrieke man zuigt het ene verhaal na het andere uit zijn duim. Hij vertelt bezwerend. Als een mantra, als een onaf lied. Leugenachtig verzint hij de waarheid opnieuw bij elkaar. De verhalen zijn afwisselend filosofisch, vol symboliek, eerder idyllisch of ronduit belachelijk.

 

Mickey Limonade heeft een schuifje in zijn hoofd, het konijn Jozef Karot steekt per ongeluk zijn vacht in brand, vlinders wijzen Mark Militair de weg naar een lelijke stad, Frank Faliekant is een pater met 1000 vliegvleugels en uit de mond van Desiree Woest komen er veren die vogeltjes worden.

 

Vakkundig verleidt De Liegenaar je om in verhalen te geloven die onmogelijk waar kunnen zijn. Met maskers en objecten maakt hij zijn verzinsels tastbaar. Onder het motto ’in elke leugen zit een waarheid’ overtuigt De Liegenaar je om levenslessen niet enkel uit de realiteit te halen.


SPEL

Jef Van Gestel, Peter Vandemeulebroecke

TEKST

Jef Van Gestel

MUZIEK

Peter Vandemeulebroecke