Ageeth de Haan

Twinkel twinkel, kleine ster 2+

zaterdag 9 december 2017 / 16:00 uur
geen pauze / 16:50 uur einde
Kumulus: Theater
Genre: Familie en Jeugd

>
<
© NOëLLE SMIT

Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. In de donkere dagen van december brengt Ageeth de mooiste Nederlandse en Engelstalige kerstliedjes in een wonderschoon nieuw jasje. Onder andere Stille nacht, Gloria, Jingle bells en Twinkel, twinkel, kleine ster komen langs. Tussen de liedjes door vertelt ze het verhaal over de kleine ster die bovenin de zaal schittert. Het lijkt wel of de ster elk liedje dichterbij komt.

De voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek met cd De herdertjes lagen bij nachte van Ageeth zelf._Ageeth de Haan

REGIE

Jos Groenier 

ZANG

Ageeth de Haan 

 

GITAAR 

Peer Thielen 

VIOOL 

Yannick Hiwat