Renée van Wegberg, Jonathan Demoor, Michael Konings, Rolf Koster

LIESBETH List, de musical

donderdag 7 december 2017 / 20:00 uur
1 pauze / 22:20 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Robin Kamphuis
© ROBIN KAMPHUIS
>
<
Robin Kamphuis
© ROBIN KAMPHUIS
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
Roy Beusker
© ROY BEUSKER
>
<
>
<
>
<

Een ongelofelijk levensverhaal. Een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en van haar grote liefde Rob. Maar ze overwon en er was altijd nieuw succes. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte was haar grootste ‘cadeau’.

 

Een nieuwe Nederlandse musical over één van onze grootste vedettes. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel.

 

Met Renée van Wegberg (Wicked, Vive la France, Joseph en Op een mooie Pinksterdag) als Liesbeth List.

 


Script

Louis van Beek

Regie

Paul van Ewijk

Spel

Renée van Wegberg, Jonathan Demoor, Michael Konings, Rolf Koster