Rick Engelkes Producties

Dummie de Mummie 8+

vrijdag 8 december 2017 / 19:30 uur
geen pauze / 20:45 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
Peggy de Haan
© PEGGY DE HAAN
>
<
Peggy de Haan
© PEGGY DE HAAN
>
<
Peggy de Haan
© PEGGY DE HAAN
>
<
Peggy de Haan
© PEGGY DE HAAN
>
<
Peggy de Haan
© PEGGY DE HAAN
>
<
Peggy de Haan
© PEGGY DE HAAN
>
<
Peggy de Haan
© PEGGY DE HAAN

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook…! Wat doe je dan? Wil je weten hoe het verder afloopt? Kom dan naar deze splinternieuwe familiemusical, gebaseerd op de kinderboekenserie van Tosca Menten.


Zie ook:

» www.rep.nu


_

_

SCRIPT & REGIE

Jasper Verheugd

MUZIEK

Peter van de Witte

LIEDTEKSTEN

Allard Blom