Conny Janssen Danst

INSIDE OUT

vrijdag 26 januari 2018 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding, Liesbeth Ossen / geen pauze / 21:20 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<
Raymond de Vries
© RAYMOND DE VRIES
>
<
Leo van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Leo van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK
>
<
Leo van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Leo van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Andreas Terlaak
© ANDREAS TERLAAK

Choreografe Conny Janssen liet zich voor INSIDE OUT inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa. Door wat je ervaart als je inzoomt, en dat wat je ziet als je het totale beeld probeert te omvatten. INSIDE OUT gaat over de menselijke ervaring achter een structuur, over het kleine detail in het grote geheel. Over de kwetsbare binnenkant van de geharnaste façade.

 

Na een tour langs volle zalen, gevolgd door lovende recensies in de pers, enthousiaste reacties van bezoekers én een nominatie voor een Zwaan – de dans vakprijs van Nederland komt INSIDE OUT terug in de theaters.

 

‘Conny Janssen en haar ijzersterke ensemble weten in INSIDE OUT op een briljante manier het menselijke in dans te vatten.’ Juryrapport Vakjury De Zwanen (Dansprijzen 2015)

For INSIDE OUT choreographer Conny Janssen got inspiration from the individual's role in the complexity of a mass. It focuses on what you experience when you zoom in, and what you see when you try to include the overall image. INSIDE OUT is about the human experience behind a structure, about the small detail in the whole, about the vulnerable inside of the hinged façade. After a tour along full halls, followed by promising reviews in the press, enthusiastic reactions from visitors and a nomination for a Zwaan - the dance trade prize of the Netherlands, INSIDE OUT returns to the theatres.

 

Conny Janssen: "Sometimes you look for something you can not reach. All information, whether human, is trapped inside the structure. If a body is enclosed by skin. Only when you peel off the outside and the inside is exposed, you can see the beauty of parts, details and interrelationships."

 

 

‘Conny Janssen and her strong ensemble know INSIDE OUT brilliantly know how to capture the human in dance.’ Jury report Vakjury De Zwanen, Dance Prizes 2015

» Lees verder

Live muziek
iET, Budy Mokoginta e.a.

Inleiding 
Liesbeth Osse