Danstheater AYA

Vlieger zonder koord 6+

zondag 28 januari 2018 / 15:00 uur
geen pauze / 15:55 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
© ROBERT BENSCHOP

Een familie is op de vlucht omdat het thuis niet meer veilig is. Vlieger zonder koord vertelt over de reis die de familie maakt en de moed om een nieuw leven op te bouwen in een onbekende wereld. Over hoe de familieleden met vallen en opstaan een nieuw evenwicht proberen  te vinden. Als alles wat we kennen en waarvan we houden verloren  is gegaan, hoe rapen we onszelf dan weer op om door te gaan? 

De voorstelling maakt voor een heel jong publiek het verdriet van dit verlies voelbaar, maar toont ook vreugde om de veerkracht van de mens op moeilijke momenten. Want Vlieger zonder koord laat bovenal zien dat de vlieger altijd blijft vliegen, zelfs bij harde wind tegen. 

 

This family is on the run because home isn’t a safe place anymore. Vlieger zonder koord tells a story about the journey of this family and the courage to build a whole new life in an unknown world. About the trial and error while trying to find a new balance. If everything we know and love got lost, how do we get ourselves together to move on again?

This show makes the sadness of this loss sensible for a very young audience, but also show the happiness and resilience of the human being when times get hard. Because above all Vlieger zonder koord shows us to keep flying, even when the wind is strong. 

» Lees verder

Zie ook:

» www.aya.nl


_

Choreografie

Erik Kaiel