Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel

My Fair Lady

zondag 14 januari 2018 / 19:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
>
<

De excentrieke taalgeleerde Henry Higgins neemt de weddenschap aan om het eenvoudig bloemenmeisje Eliza Doolittle om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen….

 

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Het romantische, bijna sprookjesachtige verhaal en de mooie muziek zijn tijdloos. DommelGraaf & Cornelissen Entertainment presenteert een grootse productie van deze musicalklassieker met overrompelende kostuums en klassiekers als Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaanse graan, Kom terug en dans met mij en Als ik straks de kerk maar haal.

 

Met in de hoofdrollen Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont e.v.a. De nieuwe enscenering is van Paul van Ewijk (Heerlijk duurt het langst) met choreografieën van Chiara Re (Sweeney Todd, Kiss of the Spider Woman).

 
My Fair Lady, de koningin van de musical, terug in Maastricht!

 

OOK TE ZIEN OP:
» di 9 jan 2018 / 20:00 uur
» wo 10 jan 2018 / 20:00 uur
» do 11 jan 2018 / 20:00 uur
» vr 12 jan 2018 / 20:00 uur
» za 13 jan 2018 / 20:00 uur

spel

Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs

Muziek

Frederic Loewe

Tekst

Alan Jay Lerner 
Vertaling Seth Gaaikema