OG3NE

Three Times A Lady

vrijdag 5 januari 2018 / 20:00 uur
1 pauze / 22:10 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
William Rutten
© WILLIAM RUTTEN

OG3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire tv-show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam. Bij het programma Beste Zangers laat OG3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten. In mei 2017 vertegenwoordigden Lisa, Amy en Shelley Vol ons land bij het Eurovisie Songfestival met het nummer Lights and shadows.

 

In hun theaterconcert neemt het trio het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol meerstemmige zang, waarin ballads en uptempo nummers in een speciaal OG3NE-jasje gestoken worden. Natuurlijk zullen hun eigen hitsingles niet ontbreken. OG3NE zoals we ze graag zien: Three Times A Lady._

_