Opening Pays de Danses

Via Kanana (theaterreis naar Luik)

zaterdag 27 januari 2018 / 18:45 uur
Theatercafé
Genre: Dans

>
<

Deze theaterreis is uitverkocht.

De wereld is niet meer wat ie was. Niet meer de wereld waarvan wij droomden. Allen zijn we slachtoffers en bevangen door angst. Met Via Kanana wil Gregory Maqoma, begenadigd danser en choreograaf uit Zuid-Afrika, een doorbraak forceren in deze sombere stemming. De voorstelling brengt licht en hoop, en viert het menselijke, dat volgens hem nog steeds in ons leeft.

Maqoma maakt dit nieuwe werk met zeven dansers en een zanger/percussionist. 

The world has changed. It no longer is the world we dreamed of. All of us are victims and captivated by fear. Through Via Kanana, Gregory Maqoma a gracious dancer and choreographer from South Africa, wants to force a breakthrough in this somber mood. The performance brings light and hope, and celebrates the humanity that, according to him, still lives in us. Maqoma, in this new performance, is supported by seven dancers and a singer/ percussionist.

» Lees verder

Choreografie
Gregory Maqoma