Rembrandt Frerichs Trio feat. Sylvain Rifflet

woensdag 17 januari 2018 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
>
<

Het Rembrandt Frerichs Trio werkt graag samen met grootheden uit de hedendaagse scene om daarmee nieuwe muzikale wegen te bewandelen. De hippe Parijse saxofonist Sylvain Rifflet past precies in dit plaatje en wordt in eigen land tot dé top van de de nieuwe generatie gerekend.

 

Compositie en improvisatie worden op zo’n manier in elkaar geweven dat je als luisteraar nauwelijks in de gaten hebt waar de grens ligt. Dit kwartet brengt u van exotische markten in Caïro tot rokerige jazz clubs in Montmartre. De groep bestaat uit Rembrandt Frerichs (piano, componist), Sylvain Rifflet (sax, clarinet), Tony Overwater (contrabass) en Vinsent Planjer (drums).

  

‘Een van de hoogtepunten van het North Sea Jazz Festival’

 Jazzism

 

'Rembrandts muziek is een wonder van organische creativiteit, waarin de oude en de nieuwe wereld op een voorbeeldige manier samenvloeien.'
HP/de Tijd

The Rembrandt Frerichs Trio likes to co-operate with greats from the contemporary scene to walk new musical paths. The hip Parisian saxophonist Sylvain Rifflet fits the picture perfectly and ends up in the top of the new generation in his own country.

 

Composition and improvisation get interweaved in a way that as a listener you barely understand where the border hides. This quartet takes you from exotic markets in Cairo to smoky jazz clubs in Montmartre. The group consists of Rembrandt Frerichs (piano, composer), Sylvain Rifflet (sax, clarinet), Tony Overwater (double bass) and Vinsent Planjer (drums).

 

 

‘One of the highlights of the North Sea Jazz Festival’

Jazzism 

» Lees verder


In samenwerking met:


jazzmaastricht-logo-ZWART.png


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_

_

_

_

_

Piano & Compositie 

Rembrandt Frerichs

Saxofoon & Klarinet

Sylvain Rifflet

Contrabas 

Tony Overwater

Drums

Vinsent Planjer