Slagerij van Kampen

LIP/STICK

maandag 29 januari 2018 / 20:00 uur
1 pauze / 22:10 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Broer van den Boom
© BROER VAN DEN BOOM

Laat u meevoeren door de opzwepende drums, percussie, toetsen en blazers van Slagerij van Kampen. Soms indrukwekkend groot en energiek, dan weer ragfijn en verstillend. LIP/STICK is een show met een grote afwisseling in sferen, stijlen en soorten muziek. Invloeden van diep in het Afrikaanse continent tot New Orleans en van Latin tot Raï.

 

Slagerij van Kampen is de 'godfather' onder de slagwerkgroepen. Als echte pioniers begonnen de leden van deze groep (twee vrouwen, twee mannen, sinds 1998 uitgebreid met een extra man) in 1982 met het produceren van popmuziek, louter en alleen op slagwerk gespeeld en ontwikkelde een unieke, geheel eigen stijl.

 

In de huidige voorstelling LIP/STICK is de band uitgebreid met een spetterende blazerssectie. De samensmelting van culturen uit verschillende windstreken zorgt voor de prachtigste ritmes en onverwachte combinaties. De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring!


Trommelworkshop

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u deelnemen aan een gratis trommelworkshop van Slagerij van Kampen. De workshop vindt plaats tussen 19.00 en 19.25 uur, in de foyer van Theater aan het Vrijthof, op de eerste verdieping.  U hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen, wel is een toegangsbewijs voor de voorstelling nodig.

 

Bandleider Johan Boere van Slagerij van Kampen geeft deze instrumentloze workshop waarbij de deelnemers zelf eens de mooie combinatie van geluid en beweging kunnen ervaren.